Gratis verzending vanaf €35 binnen NL.

Verzenden, retourneren en ruilen

 

Verzendkosten NL

De verzendkosten voor pakketverzending binnen Nederland bedragen € 3,95. Alle pakketjes worden standaard verzonden door PostNL met Track & Trace. Bestel je meer dan € 35,- dan neemt eiapopeia de verzendkosten voor haar rekening.

 

Verzendkosten internationaal

De verzendkosten voor verzending naar België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje en Zweden bedragen € 4,65.

De verzendkosten voor verzending naar Finland, Ierland, Noorwegen, Polen, het Verenigd Koninkrijk  en Zwitserland bedragen € 5,95.

Alle pakketjes worden standaard verzonden door PostNL met Track & Trace. Bestel je meer dan € 150,- dan is de internationale verzending gratis.

 

Bestelling verzenden

Na het doorlopen van het bestelproces krijg je automatisch een orderbevestiging toegestuurd per mail. Op het moment dat je bestelling is verzonden krijg je opnieuw een mail. 

Wij versturen je bestelling met PostNL als brievenbuspakje. Bestellingen die voor 15:30 uur geplaatst en betaald zijn worden nog dezelfde dag afgegeven bij een PostNL punt. In de meesten gevallen heb je de bestelling binnen 1 à 2 werkdagen in huis. Na verzending ontvang je een Track en Trace, waarmee je het pakje kunt volgen.

 

Bestelling ruilen

De bestelling mag binnen 14 dagen geruild worden. Mocht je een artikel willen ruilen dan stuur je het artikel retour en bestel je het gewenste product opnieuw online in onze webshop.

 

Bestelling retourneren

De bestelling mag binnen 14 dagen geretourneerd worden. De kosten en risico’s van het retourneren zijn voor eigen rekening. Neem contact met ons op via info@eiapopeia.nl om je retour aan te melden. We nemen alleen ongebruikte artikelen retour, zonder gebruikssporen en met aangehechte labels.

Mocht je een artikel willen ruilen dan stuur je het artikel retour en bestel je het gewenste product opnieuw online in onze webshop.

We verwerken de retourneerde producten binnen twee weken na ontvangst. Je ontvang een email zodra we je retour verwerkt hebben en het retourbedrag zal dan naar je overgeboekt worden.

 

Voor de volledige retourvoorwaarden, zie onze algemene voorwaarden, deze zijn leidend.